Linux.com

Home Linux Community Forums Linux Distributions Debian How do I fix a mess in Debian based single board TS 7553..run through Hyper Terminal?

How do I fix a mess in Debian based single board TS 7553..run through Hyper Terminal?

Link to this post 10 Nov 11

Hello..I have this prblem for 2 months now.
I have a single board TS 7553
It is run by Debian Lenny
It hads fastboot and Long version
It is all command line
someone set it up wrong
I cannot fix it soi easily
I would appreciate some help
since I use Linux as my OS..
but i am stummped on this
here is the link
to the board..i tried everything
i cant seem to get it back to
factory settings

http://www.embeddedarm.com/products/board-detail.php?product=TS-7553
Thank you

Link to this post 11 Nov 11

Contact the people at "EmbeddedArm" and have them give you directions.

embeddedarm contact

Link to this post 11 Nov 11

Hello and thank you
I have talked to the engineer...and I have
read the directions..it became
complicated and it didnt work
as i thought it would.
the actual owner of the box
ordered another box.
I am not so familiar with
this type of setup.
I could use some outside help
thank you

Link to this post 11 Nov 11

What I can tell you is to have the owner submit a configuration guide with the board, and have them walk you through it. I myself am not familiar with the board. This is what I would do.

Who we are ?

The Linux Foundation is a non-profit consortium dedicated to the growth of Linux.

More About the foundation...

Frequent Questions

Join / Linux Training / Board