Linux.com

Sathors

Sathors

  • Linux.com Member
  • Posts: 1
  • Member Since: 23 Oct 10
  • Last Logged In: 24 Oct 10

Latest Posts

Posted by
Topic
Post Preview
Posted
  • Sathors
    Chromium search engine reinitializing.
    So as the title says, I have always the same recurrent problem in chromium. On default there's no search engine, so the url bar isn't a search bar, and it's useless, I have to go to google.com each time. And when I want to add a new search engine, I put google, and I make it default and then everything works fine. Until I log out. And then there's no search engine, google has disapeared from the list. I've had this problem since an upgrade some time ago. My chromium version is 7.0.517. Thanks for your help all and good night !
    Link to this post 24 Oct 10

    So as the title says, I have always the same recurrent problem in chromium.
    On default there's no search engine, so the url bar isn't a search bar, and it's useless, I have to go to google.com each time.

    And when I want to add a new search engine, I put google, and I make it default and then everything works fine.

    Until I log out.
    And then there's no search engine, google has disapeared from the list.

    I've had this problem since an upgrade some time ago.

    My chromium version is 7.0.517.

    Thanks for your help all and good night !

Who we are ?

The Linux Foundation is a non-profit consortium dedicated to the growth of Linux.

More About the foundation...

Frequent Questions

Join / Linux Training / Board