Linux.com

tytower

tytower

  • Linux.com Member
  • Posts: 2
  • Member Since: 26 Jul 12
  • Last Logged In: 05 Aug 13

Latest Posts

Posted by
Topic
Post Preview
Posted
  • tytower
    RE: "No network protocols running"
    t is a 3G modem from Huawei Model E160E Signal strength is 7.7 from OPtus in Australia The software is the dialup script of Puppy Linux 5.31 and most times it connects almost immediately What might help is what message will I get back if the ISP is not able to provide the service for some reason?
    Link to this post 27 Jul 12

    t is a 3G modem from Huawei Model E160E
    Signal strength is 7.7 from OPtus in Australia
    The software is the dialup script of Puppy Linux 5.31 and most times it connects almost immediately

    What might help is what message will I get back if the ISP is not able to provide the service for some reason?

  • tytower
    "No network protocols running"
    Occasionally I get the message below when trying to connect with a USB modem to my ISP What is this telling me ? Is my ISP not providing the service at the time or is this something not running on my machine which should be ? Anyone know? Running Puppy 5.3.1 Code: IPCP: timeout sending Config-Requests sent [LCP TermReq id=0x2 "No network protocols running"] sent [LCP TermReq id=0x3 "No network protocols running"] Connection terminated. Sending break to the modem PDP context detached Script /etc/ppp/peers/gprs-disconnect-chatmm finished (pid 9984), status = 0x0 Serial link disconnected. Modem hangup Exit status is 0 DISCONNECTED Press ENTER to quit Press r ENTER to reconnect/try again
    Link to this post 26 Jul 12

    Occasionally I get the message below when trying to connect with a USB modem to my ISP

    What is this telling me ?
    Is my ISP not providing the service at the time or is this something not running on my machine which should be ?

    Anyone know?

    Running Puppy 5.3.1

    Code:

    IPCP: timeout sending Config-Requests
    sent [LCP TermReq id=0x2 "No network protocols running"]
    sent [LCP TermReq id=0x3 "No network protocols running"]
    Connection terminated.

    Sending break to the modem

    PDP context detached
    Script /etc/ppp/peers/gprs-disconnect-chatmm finished (pid 9984), status = 0x0
    Serial link disconnected.
    Modem hangup
    Exit status is 0
    DISCONNECTED

    Press ENTER to quit
    Press r ENTER to reconnect/try again

Who we are ?

The Linux Foundation is a non-profit consortium dedicated to the growth of Linux.

More About the foundation...

Frequent Questions

Join / Linux Training / Board