March 17, 2010

82815 Intel [SOLVED]

Forums: 

I install debian lenny base , aptitude install fluxbox , xserver-xorg-core xorg , xterm , synaptic , scite , hardinfo , pcman-fm , iceweasel .

haven't got to the backport yet

Trying get 3d working ,

Monitor is Samsung , SynxMaster 753df

keep geeting error: no screens

my xorg.conf

# 82815 Intel

Section "ServerLayout"
Identifier "Default Layout"
Screen 0 "Screen0" 0 0
InputDevice "Generic Keyboard"
InputDevice "Configured Mouse"
EndSection

Section "Module"
Load "dbe"
Load "extmod"
Load "glx"
#Load "dri"
Load "v4l"
Load "vbe"
EndSection

Section "InputDevice"
Identifier "Generic Keyboard"
Driver "kbd"
Option "XkbRules" "xorg"
Option "XkbModel" "pc104"
Option "XkbLayout" "us"
EndSection

Section "InputDevice"
Identifier "Configured Mouse"
Driver "mouse"
EndSection

Section "Device"
Identifier "82815 Intel"
Driver "i810"
VideoRam 64000
Screen 0
EndSection

Section "Monitor"
Identifier "Monitor0"
HorizSync 30-75
VertRefresh 55-70
EndSection

Section "Screen"
Identifier "Screen0"
Monitor "Monitor0"
Device "82815 Intel"
DefaultDepth 24

SubSection "Display"
Depth 1
Modes "1280x1024" "1024x768" "800x600" "640x480"
EndSubSection
SubSection "Display"
Depth 4
Modes "1280x1024" "1024X768" "800x600" "640x480"
EndSubSection
SubSection "Display"
Depth 8
Modes "1280x1024" "1024x768" "800x600" "640x480"
EndSubSection
SubSection "Display"
Depth 15
Modes "1280x1024" "1024x768" "800x600" "640x480"
EndSubSection
SubSection "Display"
Depth 16
Modes "1280x1024" "1024x768" "800x600" "640x480"
EndSubSection
SubSection "Display"
Depth 24
Modes "1280x1024" "1024x768" "800x600" "640x480"
EndSubSection
EndSection

Section "DRI"
Mode 0666
EndSection

Click Here!