December 26, 2010

Association request to the driver failed

Forums: 

this is my syslog:

Dec 25 14:04:25 CoYoTe NetworkManager: Activation (wlan0) starting connection 'Auto C54BRS4A'
Dec 25 14:04:25 CoYoTe NetworkManager: (wlan0): device state change: 3 -> 4 (reason 0)
Dec 25 14:04:25 CoYoTe NetworkManager: Activation (wlan0) Stage 1 of 5 (Device Prepare) scheduled...
Dec 25 14:04:25 CoYoTe NetworkManager: Activation (wlan0) Stage 1 of 5 (Device Prepare) started...
Dec 25 14:04:25 CoYoTe NetworkManager: Activation (wlan0) Stage 2 of 5 (Device Configure) scheduled...
Dec 25 14:04:25 CoYoTe NetworkManager: Activation (wlan0) Stage 1 of 5 (Device Prepare) complete.
Dec 25 14:04:25 CoYoTe NetworkManager: Activation (wlan0) Stage 2 of 5 (Device Configure) starting...
Dec 25 14:04:25 CoYoTe NetworkManager: (wlan0): device state change: 4 -> 5 (reason 0)
Dec 25 14:04:25 CoYoTe NetworkManager: Activation (wlan0/wireless): connection 'Auto C54BRS4A' requires no security. No secrets needed.
Dec 25 14:04:25 CoYoTe NetworkManager: Config: added 'ssid' value 'C54BRS4A'
Dec 25 14:04:25 CoYoTe NetworkManager: Config: added 'scan_ssid' value '1'
Dec 25 14:04:25 CoYoTe NetworkManager: Config: added 'key_mgmt' value 'NONE'
Dec 25 14:04:25 CoYoTe NetworkManager: Activation (wlan0) Stage 2 of 5 (Device Configure) complete.
Dec 25 14:04:25 CoYoTe NetworkManager: Config: set interface ap_scan to 1
Dec 25 14:04:25 CoYoTe NetworkManager: (wlan0): supplicant connection state: scanning -> disconnected
Dec 25 14:04:25 CoYoTe NetworkManager: (wlan0): supplicant connection state: disconnected -> scanning
Dec 25 14:04:26 CoYoTe wpa_supplicant[1093]: WPS-AP-AVAILABLE
Dec 25 14:04:41 CoYoTe wpa_supplicant[1093]: last message repeated 2 times

i have't wpa_supplicant.conf in /etc, i have it in /etc/dbus-1/system.d/wpa_supplicant.conf

<!DOCTYPE busconfig PUBLIC
"-//freedesktop//DTD D-BUS Bus Configuration 1.0//EN"
"http://www.freedesktop.org/standards/dbus/1.0/busconfig.dtd">
<busconfig>
<policy user="root">
<allow own="fi.epitest.hostap.WPASupplicant"/>

<allow send_destination="fi.epitest.hostap.WPASupplicant"/>
<allow send_interface="fi.epitest.hostap.WPASupplicant"/>
</policy>
<policy group="netdev">
<allow send_destination="fi.epitest.hostap.WPASupplicant"/>
<allow send_interface="fi.epitest.hostap.WPASupplicant"/>
</policy>
<policy context="default">
<deny own="fi.epitest.hostap.WPASupplicant"/>
<deny send_destination="fi.epitest.hostap.WPASupplicant"/>
<deny send_interface="fi.epitest.hostap.WPASupplicant"/>
</policy>
</busconfig>

i am using:
ubuntu 10.04 lts
2.6.32-24-generic
Wireless interface
product: AR9285 Wireless Network Adapter (PCI-Express)
vendor: Atheros Communications Inc.
physical id: 0
bus info: pci@0000:08:00.0
logical name: wlan0
version: 01
serial: 78:e4:00:1c:d2:79
width: 64 bits
clock: 33MHz
capabilities: bus_master cap_list ethernet physical wireless
configuration: broadcast=yes driver=ath9k ip=192.168.0.45 latency=0 multicast=yes wireless=IEEE 802.11bgn
resources: irq:17 memory:f1200000-f120ffff
i need help, because i dont connect wifi